Társaságunk története, működése röviden

A vállalatot három magyar magánszemély alapította 1991-ben. A társaság tulajdonosai az ügyvezető szakirányú végzettsége, a már meglévő üzleti kapcsolatok és a piackutatások tapasztalatai alapján döntöttek a társaság létrehozása és a műanyag termékek gyártása mellett. A kezdeti években bérelt csarnokban, használt gépekkel folyt a termelés, amit fokozatosan lecseréltünk új gyártósorra. 1998-ban saját beruházásként ingatlant vásároltunk - megteremtve ezzel a teljes önállóságot -, ahol a tevékenységet folyamatosan optimalizálva folyik a termelés napjainkban is.

Az elmúlt 31 év alatt számos lépést tettünk fejlődésünk érdekében. Folyamatos fejlesztésekkel, pályázati források bevonásával, újabb csarnokok építésével  dinamikus fejlődést értünk el és váltunk a hazai PET előforma, illetve a gépkocsi alkatrész  gyártás meghatározó szereplőjévé.

Telephelyünket folyamatosan modernizáljuk, új szolgáltatásokkal, értékesítési formákkal igyekszünk a mai fokozott elvárásoknak mindinkább megfelelni, társaságunk működését biztosítani.

ISO 9001:2015; ISO 14001:2015; IATF 16949:2016 és HACCP vállalatirányítási rendszerekkel rendelkezünk, az éves statisztikai létszám közel 170 fő, nettó árbevételünk meghaladja az évi 8,2 milliárd forintot.

 

Csengery Zsolt
Igazgatóság elnöke / tulajdonos